Ιπασσία

Ιπασσία

Επιδοθείτε στις ικανότητές σας στην ιππασία ή εκπαιδευτείτε από έμπειρους ιππείς βιώνοντας τα πρώτα βασικά βήματα επαφής με το άλογο και της διαδικασίας ίππευσής του.

Ιππασία στις Μηλιές:

Στο δρόμο προς τις Μηλιές του Πηλίου θα βρείτε τον Ιππικό όμιλο IFOM ΄που στις οργανωμένες του εγκαταστάσεις θα απολαύσετε ιππασία για μικρούς και μεγάλους.

Εμπιστευθείτε τους έμπειρους ιππείς σε διαδρομές σε καταπράσινες πλαγιές και μονοπάτια εξερευνώντας με το άλογο της επιλογής σας τα πανέμορφα τοπία του Πηλίου.


Ο Ι.Φ.Ο.Μ διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτές οι οποίοι σας συνοδεύσουν στη βόλτα σας μοιράζοντας μαζί σας συναρπαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την περιοχή.

Στον Ιππικό Όμιλο Μηλεών μπορεί κανείς να συμμετέχει σε:

  • Ιππικά μαθήματα για αρχάριους
  • Περιηγήσεις με άλογα ανάμεσα στη φύση
  • Σας προσφέρονται επίσης, πολλές επιλογές για να επισκεφτείτε διαδρομές πάνω στο βουνό ή κατά μήκος της παραλίας.


Εάν είστε έμπειροι 
ιππείς, μπορείτε να ζητήσετε και να βιώσετε τη διαδρομή για τη σπηλιά του Κενταύρου Χείρωνα διασχίζοντας το παλιό λιθόστρωτο μονοπάτι. Ο ιππιικός όμιλος Μηλεών διαθέτει ντόπια άλογα του Πηλίου, που είναι ιδανικά ακόμα και για μικρά παιδιά.


Πληροφορίες:

  • (www.ifom.gr) του κου Θανάση Βήτου.
  • Με διαδρομές από μία ώρα ως και έξι ώρες και κόστος από 25€ ως και 60€. (τηλ.- επικοινωνία: +306981176160, +306936909991 και +306981176203).